Video : Tipsbladet
Premier League

Zanka: Det er både min styrke og min svaghed

Mathias Zanka mener, at man har haft travlt med at skyde ham i skoene, at han tror, at han er bedre, end han er.

Mathias Zanka Jørgensen har i denne sæson været med i 18 Premier League-kampe for Brentford i denne sæson, som er lige under halvdelen af de mulige 38. Og selvom det ikke altid har været så nemt at få spilletid, så får han alligevel bidt sig fast på holdet.

Det har han selv en forklaring på, fortæller han i et interview med Viaplay.

- Det er jo måske en af de ting, som folk har haft travlt med at skyde mig i skoen, at jeg synes, at jeg er bedre end, jeg er. Men altså, jeg ved jo, hvad jeg er værd og lever helt benhårdt efter dét. Og når man er herovre, og bliver matchet på det højeste niveau overhovedet hver eneste gang - både til træning og kamp - så får det bare det bedste frem i mig, siger han og fortsætter:

- Det er desværre min svaghed, men det er også min styrke. Og når man er herovre og ikke kan komme udenom andet, og virkelig være den bedste version af sig selv, så viser man det også en gang imellem, lyder det fra Zanka.

Derudover bliver han i interviewet spurgt til, at der jo heller ikke er så mange Brøndby-fans i England til at være efter ham. Men her kommer han ind på, at det ikke kun er de blågule-fans, der ikke er så vild med ham.

- Det er vel efterhånden kun FCK-fans, der kan lide mig. Det er ikke engang kun dem ude fra vestegnen. Så generelt dem allesammen, fortæller den 33-årige midterforsvarer.

Hele interviewet kan ses i toppen af artiklen, hvor han også kommer ind på, hvordan ferien bliver.

Brentford sluttede desuden sæsonen af med at slå Manchester City for anden gang i denne sæson. Derefter fik City-manager Pep Guardiola nævnt noget for Thomas Frank. Læs mere om det her.