Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg-direktør: Følger Alex Fergusons ord

Der er blevet taget spændende skridt i Viborg FF i de seneste år.

Der har været en del højdepunkter for Viborg i denne sæson. Blandt andet har de haft besøg af de senere Conference League-finalister fra West Ham, og nu står med en rolle i topkampen i Superligaen.

Når det går så godt, så peger klubbens direktør Morten Jensen på, at Manchester Uniteds manager-legende Sir Alex Fergusons ord er noget, som de følger.

- Det er jo sådan en, som Alex Ferguson plejede at sige. Lidt bedre i dag end i går. Altså hele tiden prøve at præstere på et højere niveau. Det er Flemming også inde omkring, siger han og fortsætter:

- Jo mere afklaret, du er som klub - om hvad man kan og ikke kan - så står du stærkere, fordi så har du også lettere ved at tage nogle valg og nogle fravalg, lyder det fra Morten Jensen.

Derudover er der også sket ændringer i den fremgangsmåde, som man har i VFF.

- Jeg tror, at vi i vores tankegang er blevet mere offensive på. Hvis der er et hul i markedet. Så hvis vi kan se, at der er nogle steder, hvor vi kan forbedre os på nogle ting, så er vi egentlig villige til også at ansætte folk, der passer ind rent faglig og menneskeligt. Og det fortsætter vi med, fortæller Viborg-direktøren.

Endvidere fremhæver han også de nye ejere, der kom ind i 2021, som en del af årsagen til, at det går den rette vej i klubben.

FCK's Rasmus Falk har også været ude og fortælle, at han synes, at Viborg har fået for lidt credit. Læs mere om det her.