Video : Tipsbladet
Ligue 1

Lionel Messis fremtid: Bliver afgjort om få dage

Man skal dog regne med, at han nok holder sin beslutning hemmelig i et stykke tid, lyder det.

Lionel Messi har efter to år i Paris Saint Germain kontraktudløb med klubben om en måneds tid. Men der er udsigt til, at den argentinske stjernespiller beslutter sig for, hvor karrieren skal fortsætte for ham.

Det skriver den ansete transferguru Fabrizio Romano på sin Twitter-konto.

Her bliver det dog understreget, at det ikke betyder, at Messi kommer til at melde ud, hvor han vil spille henne i næste sæson. Det står dog klart, at han gerne vil have styr på fremtiden så hurtigt som muligt.

I den forbindelse er der endnu ikke kommet et bud fra hans tidligere klub FC Barcelona. Her handler det ifølge Romano om, at den catalanske storklub stadig venter, indtil de får styr på Financial Fair Play.

Derudover bliver Al Hilal nævnt, og deres bud på ham skulle være det samme siden april. Det er det tilbud, som handler om, at Messi kan se frem til en årsløn på tre milliarder kroner, hvis han skulle tage imod deres tilbud.

I den seneste tid har Messi været kortvarigt suspenderet fra PSG, da han tog afsted til Saudi Arabien uden at have fået lov. Det har selvsagt været med til at sende spekulationerne i retning af, at han var tabt for den franske hovedstadsklub.

Lionel Messi kan desuden se tilbage på, at han lige har vundet det franske mesterskab med Paris Saint Saint igen.

I den afgørende kamp slog han desuden en Cristiano Ronaldo-rekord. Læs mere om det her.