Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid-samarbejde: Lejer Braithwaites makker

Det ligner, at Espanyol-bomberen Joselu fortsætter i Real Madrid i næste sæson.

Det lader til, at Real Madrid og Martin Braithwaites klub Espanyol er ved at opbygge et samarbejde. Det ser nu ud til, at hovedstadsklubben har fået en lejeaftale på plads med danskerens angrebsmakker Joselu.

Det skriver de spanske sportsaviser AS og Sport.

I den forbindelse bliver der peget på, at Madrid-klubben nu har fundet en afløser for Karim Benzema i den kommende sæson, når der er behov for, at den franske verdensstjerne skal have en puster.

Det er desuden ikke første gang, at Joselu er i Real Madrid, da han var på deres reservehold, Castilla, tilbage i perioden mellem 2010 og 2012, hvor han blandt andet spillede sammen med Alvaro Morata.

Derudover blev det kun til få minutter i to førsteholdskampe, hvor han dog scorede i dem begge.

33-årige Joselu har lavet 16 mål i La Liga i denne sæson. 

I forhold til det mulige samarbejde mener man nu, at det er første skridt. Der er nemlig forventninger om, at Real Madrid kommer til at udleje en række af deres spillere til Espanyol for at hjælpe dem op i den bedste række igen.

I den seneste spillerunde stod det nemlig klart, at Braithwaite og Espanyol må tage til takke med den næstbedste række i næste sæson. Der kan dog ændre sig med en transfer for ham. Læs mere om det her.