Video : Tipsbladet
Generelle

Benzema begrunder skifte: Vil bo i muslimsk land

Karim Benzema glæder sig over skiftet til Al-Ittihad, fordi den franske superstjerne altid har ønsket at bo i et muslimsk land.

Den seneste vinder af Ballon d'Or-prisen spiller nu i den saudiarabiske liga, efter at Karim Benzema i denne uge skiftede til Al-Ittihad. 

Benzema har angiveligt sikret sig en årsløn på halvanden milliard kroner, men den franske superstjerne har nu peget på flere forskellige årsager til, at han valgte at forlade Real Madrid til fordel for Al-Ittihad.

- Fordi det er en af topklubberne i Saudi-Arabien. Det er en klub, der har passionerede fans og mange trofæer, lyder det, ifølge The Athletic, fra Karim Benzema. 

Mens Lionel Messi har valgt et skifte til USA, så var det for Karim Benzema oplagt at rykke til Saudi-Arabien, lyder det fra franskmanden. 

- Fordi jeg er muslim og det her er et muslimsk land. Jeg har altid ønsket at bo her, lyder det fra Benzema. 

- Det er anderledes. Anderledes end Europa. Jeg har været i Saudi-Arabien før, og jeg kan godt lide at være her. Først og fremmest er det et muslimsk land. Det er elsket, og det er smukt. Det er her, jeg ønsker at være, for det er vigtigt for mig at være i et muslimsk land, hvor jeg føler, at folk er ligesom mig.

- Det vil give mig muligheden for at få et nyt liv, og jeg kan ikke vente med at bo her. Jeg vil gerne kunne tale arabisk flydende. Det er vigtigt for mig. 

Karim Benzema nåede at spille for Real Madrid i 14 sæsoner.