Generelle

Russerne tror på Djiby Fall

Selv om det er sløjt med spilletiden, er den tidligere SAS Liga-topscorer Djiby Fall ikke interesseret i at forlade Lokomotiv Moskva.

Da Djiby Fall i marts blev solgt fra OB til russiske Lokomotiv Moskva var det svært at forestille sig, at nogen kunne stoppe bomstærke senegalser, der i medgangstider lavede mål efter behag i den danske liga.

Men Djiby Fall har på ingen måde levet op til egne eller de russiske forhåbninger om en "goalgetter."

Det er slet ikke lykkedes for Djiby Fall at få scoret i foråret og spilletiden er blevet derefter. Kun med i to kampe fra start og syv indskiftninger er hvad angriberen, der kostede russerne omkring 35 millioner kroner kan bryste sig af.

Alligevel er der ikke utilfredshed fra hverken angriberens eller klubbens side.

- Når han nu ikke er kommet bedre i gang, kunne man godt tro, at klubben ville være intereseret i at enten leje ham ud eller sælge ham. Sådan er det bare ikke. Klubben har meldt ud, at de tror på Djiby og at han skal have tid til at falde rigtigt til, siger Djiby Falls agent Mikael Jakobsson til tipsbladet.dk.

Læs også: Djiby Fall i menneskelig kulde

- Han har altså også fået hård konkurrence derovre. Han konkurrerer mod Nigerias store stjerne Peter Odemwengie og en af Dmitri Sychev, der har spillet 45 landskampe og er en af de store i russisk fodbold. Så det er ikke bare lige at komme på holdet, lyder det fra agenten.

Djiby Fall har dog scoret i et par træningskampe forud for efterårsturneringen og har stadig selv en tro på, at tingene kan blive bedre i Lokomotiv Moskva, der i øejblikket ligger nummer seks i ligaen.

- Han tager det egentlig stille og roligt. Selv om det er noget helt andet end i OB, hvor han spillede hele tiden, tager han det cool. Han har prøvet situationen før i Emiraterne, hvor det heller ikke blev til meget spilletid i en periode. Men selv om han endnu ikke har spillet så meget i Moskva, har han en fin fornemmelse af, at tingene bliver bedre, og han trives fint i klubben.

Læs også: Djibys dybe sorg

Agenten kan fortælle, at der har været et par løse henvendelser fra klubber, der var interesserede i at leje Djiby Fall, men tilbudene var hverken attraktive for Djiby Fall eller for Lokomotiv Moskva.

- Det skal være noget stort, før både Djiby og Lokomotiv Moskva er interesserede, siger Mikael Jakobsson.

Djiby Fall nåede i sin tid i de fynske striber at score 18 mål i 31 SAS Liga-kampe.

Djiby Fall fik