• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Pirchert

Back med OB-erfaring skifter til FC Fredericia

Back med OB-erfaring skifter til FC Fredericia
Foto: Jan Christensen/Getty Images

21-årige Jacob Buus skal fremover tørne ud for FC Fredericia i 1. division.

Af Oliver Pirchert

En to-årig kontrakt har den 21-årige forsvarsspiller, Jacob Buus, skrevet under på hos FC Fredericia. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Det seneste stykke tid har backen trænet med resten af den jyske trup, og efter træningskampe mod FC Midtjylland og Hallescher FC, var FC Fredericia blevet overbevist. Derfor møntede præstationerne sig ud i en kontrakt.

- Jacob Buus har under hans prøvetræning overbevist os om, at han har de evner der skal til for at spille for FC Fredericia. Og i kampen mod Hallescher kunne vi se de samme ting, som vi så mod Midtjylland, og det forsikrede os om at det vi så ikke var tilfældigt, siger cheftræner Jonas Dal til klubbens hjemmeside.

- Han har en enorm god motor, har et godt blik for at gå ind i opbyggende spil, og så har han et godt touch på bolden og er tilmed hurtig, uddyber træneren.

Jacob Buus nåede at spille to kampe for OB's førstehold. Allerede tirsdag aften kan forsvarsspilleren få sin FC Fredericia-debut, når klubben møder Middelfart Boldklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus