• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

FC Roskilde-spillere afviser klubben: Vil ikke gå ned i løn

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der bliver fortsat mere og mere at se til i FC Roskilde-ledelsen, hvis nye hovedpine kommer af, at spillerne ikke vil gå med til den lønnedgang, der er planlagt i 1. divisionsklubben.

Af Nicklas Grodt Degn

FC Roskilde vedbliver med at være i vælten. Den danske 1. divisionsklub er allerede inde i en tumultarisk periode med en verserende sag om matchfixing-anklager og nu kan klubledelsen så føje en ulmende lønstrid til arbejdsopgaverne.

Efter overlevelsen i 1. division for nylig blev sikret, forlød det, at klubben ønskede, at FC Roskilde-spillerne skulle gå markant ned i løn. Det har Roskilde-spillerne nu svaret på, og meldingen er klar fra en enig spillertrup: De vil ikke gå ned i løn. Det skriver sn.dk.

Ifølge mediet bunder utilfredsheden i, at holdets løntunge spillere kan se frem til lønnedgang på 60 procent. FC Roskilde-ejer Carsten Salomonsson har tidligere fortalt, at klubbens lønudgifter i 2018 lå på 10,5 millioner kroner, og det er altså det tal, der skal bringes ned fra den 1. juli. Desuden forventer klubben et underskud på 4,5 millioner kroner for første halvår af 2019.

FC Roskilde sluttede 2018/2019-sæsonen på niendepladsen i NordicBet Ligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.