• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Robin Ettinger-Erichsen

Fetai kan være fortid i Danmark - får ophævet kontrakt

Fetai kan være fortid i Danmark - får ophævet kontrakt
Foto: FC Roskilde

Bajram Fetai og FC Roskilde har ophævet samarbejdet, så Fetai kan prøve sig af i udlandet igen.

Af Robin Ettinger-Erichsen

FC Roskilde har i dag sagt farvel til Bajram Fetai. Offensivspilleren havde et ønske om at prøve sig af i udlandet, hvorfor FC Roskilde forsøgte at sælge ham i transfervinduet. Det er ikke lykkedes, hvorfor de nu i fællesskab har ophævet samarbejdet.

- Bajrams kvaliteter på banen kender vi. Bajram er meget proffesionel, og det har haft en meget tydelig og positiv effekt på miljøet i klubben. Selvfølgelig mest omkring divisionsholdet, men han har bestemt også sat sine aftryk på ungdomsholdene, når de trænede i fitnessrummet, hvor Bajram altid var - både før og efter træning. Vi håber alle, at Bajram finder det eventyr, han søger, siger Anders Theil til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv ser nu frem til endnu et udlandseventyr, og takker alle i og omkring FC Roskilde.

- Jeg vil gerne takke alle omkring Roskilde for fantastiske to år, hvor jeg har haft med fantastiske mennesker at gøre, med nogle gode menneskelige værdier, jeg ønsker holdet og klubben det bedste i fremtiden. Jeg vil gerne takke mine hold kammerater, fans, trænere - og især Theil og Bo - for at vise mig en fantastisk tillid, efter jeg kom fra tilbage fra udlandet. Det sæter jeg stort pris på. Og til allersidst vil jeg gerne takke FC Roskilde for at gå med til mit ønske om at prøve at se, om et udlandseventyr kunne være muligt igen, siger Bajram Fetai.

FC Roskilde ligger på andenpladsen i 1. division efter seks kampe. Fetai har scoret to mål for Roskilde i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.