Fredericia fik ørerne i maskinen af bundprop
1. division

FC Fredericia tabte med hele 7-1 på hjemmebane mod FC Roskilde.

Mens FC Fredericia har ligget og kæmpet med om oprykningspladserne, har FC Roskilde været distanceret af alle andre mandskaber i 1. division.

Det var dog ikke til at se i dag. På hjemmebane indkasserede FC Fredericia nemlig et nederlag på ydmygende 7-1.

Det var Kyle McLagan, som bragte gæsterne foran, inden Emil Nielsen scorede sit første mål til 2-0. Dernæst fik FC Fredericia reduceret, så spændingen blev bragt tilbage, men derfra tog det fart.

Inden pausen scorede Emil Nielsen til 3-1, og i starten af anden halvleg scorede han på straffe til 4-1, og så var hattricket en realitet.

Derfra blev det kun værre for FC Fredericia, da Nicolai Jessen scorede to mål, inden Nicolai Vallys afgjorde kampen til slutresultatet 7-1.

Det var dog ikke det eneste tophold, der tabte i dag. På hjemmebane måtte Viborg FF nemlig se sig slået med 1-0 af Lyngby BK på mål af Mathias Hebo Rasmussen.

FC Helsingør og Silkeborg IF spillede uafgjort 1-1, som også blev resultatet mellem HB Køge og Thisted. Nykøbing FC vandt 2-0 over Hvidovre, mens Fremad Amager vandt 1-0 over Næstved.