• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Næstved tester endnu en Silkeborg-spiller: Tranfersummen er aftalt

Foto: Silkeborg IF

Den unge Silkeborg-angriber Oliver Haurits træner i denne uge med hos Næstved Boldklub, der angiveligt har aftalt en transfersum med Silkeborg, hvis prøveperioden skulle udløse interesse for en reel handel.

Af Kristian Porse

Onsdag kunne Tipsbladet.dk fortælle, at Andreas Heimer skiftede fra Silkeborg IF til Næstved Boldklub og samme dag blev handlen officiel. 

1. Divisionsklubben er dog ikke færdige med at opruste truppen frem mod forårsssæonen. Torsdag skriver sn.dk nemlig, at klubben i øjeblikket tester flere spillere, som potentielt kan ende med at få en kontrakt, hvis de viser sig godt nok frem. 

Læs også:Transferplanen: Silkeborg leder efter folk, der kan gøre en forskel

Mediet skriver blandt andet, at endnu en Silkeborg-spiller er på besøg hos Næstved Boldklub. Denne gang er der tale om 19-årige Oliver Haurits, der ifølge Næstveds sportschef Peter Dinesen har stået i skyggen af 'plaffeministeren,' Ronnie Schwartz, i Silkeborg. 

- Han trænede med Viborgs førsteholdstrup som 15-årig og fik debut i 1. division allerede som 16-årig, I Silkeborg har han stået lidt i skyggen af Ronnie Schwartz, men har scoret mange mål på deres reserveligahold og ungdomshold, siger han ifølge sn.dk. 

Læs også:Bekræftet: Næstved henter tidligere Silkeborg-midt

Oliver Haurits har stadigvæk kontrakt med Silkeborg IF, men sn.dk skriver, at Peter Dinesen selv fortæller, at man har en transfersum aftalt med Silkeborg. Derfor er nu op til spilleren at vise sig frem, for at en handel kan blive en realitet. 

Ud over den unge Silkeborg-angriber, tester Næstved Boldklub også svenskeren, David Johannesson, som i øjeblikket står uden nogen kontrakt. 

Læs også:Tidligere Silkeborg-spiller rykker til Næstved

Læs også:Avis: 2. Divisionsklub henter rutineret angriber med flot Superliga-CV

Læs også:Sparket ned: Tidligere Superliga-spiller får næppe kontrakt i Næstved

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus