Silkeborg vendte igen truende nederlag til sejr
1. division

Bagud to gange mod Hvidovre fik Silkeborg vendt kampen og vandt med 4-2.

Hvis tilhængere af Silkeborg IF tænker, at der er tale om et deja vu i forhold til seneste hjemmekamp, så er det måske ganske forståeligt. For Jesper Sørensens hold vandt 4-2 over Hvidovre i NordicBet Ligaen, efter holdet to gange var bagud. Det minder nemlig en del om senest, Silkeborg var på hjemmebane. Her vandt klubben 3-2 over Lyngby efter at have været bagud 2-0.

Ole Dau havde bragt Hvidovre foran efter 26 minutter, men Christian Sørensen fik bragt balance i regnskabet 10 minutter før pausen. Kort efter pausen kom Hvidovre så igen foran ved Jonathan Nielsen.

Med 25 minutter igen af kampen fik angriber Morten Beck Andersen udlignet til 2-2, og 10 minutter før tid fik han gjort det til 3-2 til hjemmeholdet. I overtiden scorede Jesper Bech til slutresultatet 4-2.

Sejren betyder, at Silkeborg nu har ni point efter fem kampe i NordicBet Ligaen.