• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Vejle Boldklub henter offensivspiller i New Zealand

Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub henter newzealandsk talent til Nørreskoven.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub har mange forskellige nationaliteter i truppen, og nu kan NordicBet Liga-klubben også føje en newzealænder til samlingen.

Superliga-nedrykkerne har således skrevet en fire-årig aftale med den 18-årige offensivspiller Matthew Conroy, der kommer til Vejle fra Waitakere United i hjemlandet. Conroy skal i første omgang indlede sit ophold i Nørreskoven på Vejles U19-hold.

- Matthew Conroy er en meget spændende type, som vi har arbejdet med i knap to måneder. Hans offensive løb er meget aggressive, og når han samtidig har vist et godt blik for, hvordan han skal bruge sin fart og har en god teknik, så har han en god pakke samlet. I debuten scorede han to mål og lavede to assists (mod Randers Freja FC i VB’s sejr på 4-2, red.), og det har imponeret os og trænerne, siger Steen Thychosen, der er talentchef i Vejle Boldklub, og tilføjer:

- Rent positionelt, så skal ’Matt’ bruges på en af kanterne. Han er dygtig 1:1, og så arbejder han både offensivt og defensivt. Matthew Conroy besidder en ekstrem fart, som jeg ikke har set lignende i Akademiet i flere år. Vi har at gøre med en meget atletisk spiller. Matthew har imponeret os i begyndelsen, men han er i Europa for første gang.

- Han finder forhåbentlig et godt jævnt niveau over de kommende måneder og fortsætter sin udvikling. Matthew har allerede fået en del træning med A-truppen, og det skal være med til at dygtiggøre ham. Over tid er det en spiller, vi forventer, vil kunne gøre sig gældende i A-trup sammenhæng

Matthew Conroy deltog tidligere på året ved U20-VM for New Zealand, og han scorede et enkelt mål under slutrunden, hvor ottendedelsfinalen blev endestationen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus