• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Martin Davidsen

David Jensen glæder sig over gennembrud i Holland

David Jensen glæder sig over gennembrud i Holland
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Den danske målmand David Jensen har fået spilletid i hollandske FC Utrecht i de seneste kampe og glæder sig over at have fået chancen.

Af Martin Davidsen

I sommer skiftede den danske målmand David Jensen fra FC Nordsjælland til hollandske FC Utrecht. Det meste af efterårssæsonen har han siddet på bænken, men i løbet af de seneste uger er han kommet ind i startopstillingen. 

Førstekeeper Robbin Ruiter blev skadet i en kamp i slutningen af november, og siden har Jensen været på kassen i den hollandske klub. Han håber, at han kan gribe chancen i Ruiters fravær.

-Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg skal bare spille og give lidt ekstra, så alle kan mærke, at de kan stole på mig. Robbin har ikke ønsket at forlænge sin kontrakt, så det er jo ikke sikkert, han skal bruges, når han bliver klar og der kun er tre måneder tilbage af hans kontrakt, siger David Jensen til Frederiksborg Amts Avis.

- Man får en helt anden tro på tingene. Det er også stort for mig at vide, at man står i en stor klub. At man på den måde har fansenes opbakning. Det har jeg altid drømt om, og det har man i Utrecht. Vi spiller i snit for omkring 18.000 tilskuere, så det er noget helt andet end herhjemme, tilføjer han. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.