Dommedagshug gjorde Lasse Schöne til matchvinder
2016-01-12 18:59

Lucas Andersen har fortsat som ambition at slå igennem i Ajax.

Forud for denne sæson vurderede Ajax-træner Frank de Boer, at det med al sandsynlighed ville blive småt med spilletid til Lucas Andersen, og derfor blev danskeren udlejet til Willem II. Her har den tidligere AaB-spiller gjort en god figur og har blandt andet markeret sig med et hattrick i en ligakamp mod FC Twente.

Efter planen skal Lucas Andersen returnere til Ajax efter denne sæson, men spørgsmålet er, om han har en fremtid i den hollandske hovedstad. Det satser hovedpersonen selv på, at han har.

- Der er Daley Sinkgraven, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Donny Brook og Thulani Serero. I alt seks spillere til de tre pladser på midtbanen. Syv med mig. Det betyder formentlig, at nogle skal væk, men jeg har et ønske om at komme tilbage. En ny lejeaftale er ikke aktuel for mig, siger Lucas Andersen til Ajax Life og tilføjer, at han føler, han har fundet melodien i Willem II:

- Jeg føler mig godt tilpas og nyder masser af tillid. Træneren har en stærk tilknytning til spillerne, og vi har et godt forhold internt – det er vigtigt for mig. Jeg får mulighed for at vise, hvad jeg kan.

Lucas Andersen skiftede fra AaB til Ajax i sommeren 2012, da han blot var 17 år. Et tidligt skifte for danskeren, og måske også for tidligt? Det mener han dog ikke selv.

- Nej. Hvis jeg stod over for det valg igen, havde jeg gjort det samme. Jeg lærte en masse i Ajax, hvor jeg var omgivet af gode spillere og trænere. På den måde vokser man hurtigt som spiller. Hver spiller har sin egen måde at nå målet, og for mig er Willem II et perfekt mellemtrin, lyder det fra Lucas Andersen.

Danskeren har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2018.

SENESTE NYT...
OP | NED