• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Michel Wikkelsø Davidsen

Nicklas P: For god til bænken

Nicklas P: For god til bænken
Illustration

Nicklas Pedersen har ikke haft den bedste sæson i Gent, men i weekenden scorede han, og nu er der tro på tingene.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Gent er i knæ, og det samme er en af Morten Olsen foretrukne, når der skal udtages landsholdsangribere. Nicklas Pedersen har haft svært ved at komme på holdet i denne sæson, men lørdag var der mål i angriberen, da Gent slog OH Leuven med 2-0.

Det mål var Pedersen glad for efter på det seneste at have siddet en del på sidelinien.

- Jeg er for god til at sidde på bænken. Om min skifte til Gent har bragt noget? Nej, ikke endnu. Jeg kom ikke hertil for at miste min plads på landsholdet, og det har jeg gjort i mellemtiden. Hvis jeg fortsætter med at præstere som i aften, skal jeg dog nok blive udtaget igen, siger Nicklas Pedersen ifølge Voetbalkrant.

Gent fik mig sejren skubbet sig op på syvendepladsen i den bedste belgiske række, og nu er der fem point op til Genk, der sidder på den sidste plads til mesterskabsslutspillet.

En skidt sæson kan altså rettes op med en god slutspurt i rækken og i pokalturneringen.

- Det er ikke kun mig, der har haft en svær sæson, det har resten af holdet også. Jeg tror ikke, der er en spiller, der vil sige, at han har haft en god sæson. Jeg forventede bedre spillere end i Mechelen, og det er her. Men jeg ser ikke et hold. Det er svært med mange nye spillere. Hvis vi vinder cuppen, er det en succesfuld sæson, siger Pedersen.

Han og Gent er i semifinalen af pokalturneringen, hvor de tabte 1-0 i den første kamp mod Zulte-Waregem på et mål af Marvn Pourié. Onsdag er der returopgør.

Superliga

Mere Superliga

Fokus