• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Topscoreren er tilbage: Nicolai Jørgensen vil score i de store kampe

Topscoreren er tilbage: Nicolai Jørgensen vil score i de store kampe
Foto: Getty Images

Sidste sæsons topscorer i den hollandske Æresdivision, Nicolai Jørgensen, er tilbage efter skade, og han håber på at komme på tavlen i weekenden, hvor Feyenoord er oppe mod ærkerivalerne fra Ajax.

Af Kenneth Jensen

Når Feyenoord på søndag får besøg af Ajax i Hollands største kamp, "De Klassieker", bliver det med al sandsynlighed med danske Nicolai Jørgensen med fra start for hjemmeholdet Feyenoord.

Danskeren har spillet de sidste to kampe for Feyenoord - senest tirsdag hjemme mod Shakhtar fra start - og han er således klar til opgøret mod danskerklubben Ajax.

Mens Kasper Dolberg, der i øvrigt scorede i opgøret for et år siden, ventes at være på bænken fra start, håber Nicolai Jørgensen på at få brudt sin "måltørke" mod topholdene i Holland. I fire kampe scorede Jørgensen ikke mod Ajax og PSV, der endte som to og tre sidste år, og det skal der altså rodes bod på nu, mener Nicolai Jørgensen.

- Jeg vil score i de hollandske topkampe, siger den 26-årige danske angriber til Algemeen Dagblad.

Landsholdsspilleren er for ganske nylig vendt tilbage fra en skade, og han håber på, at han med mål kan hjælpe et hold, der har sat point til indtil videre og - i øvrigt ligesom Ajax - er fem point efter PSV.

- Vi har ikke tabt noget i den her sæson, det gør man ikke i de første uger. Men der kan blive sat noget på plads på søndag, siger danskeren.

Nicolai Jørgensens retur er også godt nyt for landstræner Åge Hareide, der ganske givet håber på at have danskeren med i VM-playoffkampene mod Irland i november.

Superliga

Mere Superliga

Fokus