• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Brandvarm RB Leipzig-stjerne skød Robert Skov og Hoffenheim i sænk

Foto: Getty Images

Timo Werner og RB Leipzig besejrede Hoffenheim i Bundesligaen.

Af Victor Risager

RB Leipzig tog lørdag eftermiddag imod Hoffenheim i Bundesligaen i et opgør, hvor værterne løb med de tre point takket være topscorer Timo Werner.

I værternes startopstilling var danske Yussuf Poulsen ikke at finde, og han måtte tage til takke med en plads på bænken. Til gengæld var Robert Skov som vanligt på venstre wingback for gæsterne.

Skov og kompagni kunne dog ikke stoppe RB Leipzig-stjernen Timo Werner, der havde scoret syv mål på sine seneste fire Bundesliga-kampe og i alt stod noteret for 13 mål på 13 Bundesliga-kampe i sæsonen.

Timo Werner skulle nemlig blot bruge 11 minutter, før han bragte RB Leipzig foran. I et kontraangreb spillede Werner et-to med angrebskollegaen Patrik Schick, før Werner køligt sendte bolden i mål.

Efter pausen blev Timo Werner også dobbelt målscorer. Han blev nedlagt i Hoffenheim-feltet, hvilket resulterede i et straffespark, og det sendte han sikkert i mål. Det var hans 15. sæsonmål i Bundesligaen.

I det 62. minut blev danske Yussuf Poulsen sendt i aktion, men landsholdsangriberen kunne ikke komme på måltavlen. Holdkammeraten Marcel Sabitzer scorede dog til 3-0 få minutter før tid, inden Ermin Bicakcic reducerede for Hoffenheim i overtiden. 

RB Leipzig indtager efter 3-1-sejen fortsat andenpladsen i Bundesligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus