• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jonas Kongerslev Nygaard

Draxler udgik efter 10 sekunder: Et stort slag for os

Draxler udgik efter 10 sekunder: Et stort slag for os
Illustration

Schalke 04's profil Julian Draxler måtte udgå fra fredagens kamp mod Augsburg allerede efter 10 sekunder, og det var et stort slag, siger cheftræner Roberto di Matteo.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Godt nok vandt Schalke 04 kampen fredag mod Augsburg, men kampens første dramatiske højdepunkt indtraf allerede efter 10 sekunder. Julian Draxler har siden landskampe med Tyskland i starten af oktober døjet en anelse med en forstrækning i låret, og langt om længe håbede man nu, at den offensive profil igen kunne gøre en stor forskel for Schalke-mandskabet.

Men allerede efter 10 sekunder måtte en tydeligt smerteplaget Draxler forlade grønsværen, og det er et stort slag for holdet, at Draxler har svært ved at komme tilbage for alvor, siger cheftræner Roberto di Matteo.

- At vi mister Julian Draxler gør vores skadesliste endnu større. Det er virkelig et stort slag. Nu venter vi på en mere konkret diagnose, siger han ifølge Goal.com.

På trods af sejren, der blev sikret på et mål af Klaas-Jan Huntelaar, så ser Di Matteo stadig et stort forbedringspotentiale i holdet.

- Vi kan stadig forbedre vores spillestil, men man må ikke glemme, at vi mangler ni spillere i øjeblikket. Det er vi nødt til at tage os af først og fremmest, siger han videre.

Draxler har blot spillet

Superliga

Mere Superliga

Fokus