• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Gladbach-træner nedtoner ”AC”-rygter: Det er urealistisk

Foto: Getty Images

Det er urealistisk, at Borussia Mönchengladbach skulle kunne hente Andreas Christensen tilbage, mener cheftræneren.

Af Victor Risager

Én kamp.

Det er, hvad det er blevet til for Andreas Christensen for Chelsea i Premier League i denne sæson, hvor cheftræner Maurizio Sarri foretrækker David Luiz og Antonio Rüdiger.

Det har sat gang i rygter om den 22-årige danskers fremtid i den engelske klub. Men hvis han skulle forlade Chelsea, bliver det formentlig ikke til Borussia Mönchengladbach, hvor han ellers imponerede fra 2015 til 2017 og igen har været sat i forbindelse med.

Gladbachs cheftræner, Dieter Hecking, mener nemlig, at det er urealistisk at få fat i ”AC”.

- Hvis Max Eberl (Gladbachs sportchef, red.) kom til mig i morgen og sagde, at vi kunne få ham, ville jeg straks slå til. Jeg ville tage Andreas med det samme. Det ville alle andre, der har oplevet ham i Mönchengladbach, også.

- Men for at få en spiller fra Premier League, som også er dansk landsholdsspiller, ville det kræve en sum et højt millionbeløb. Derudover er der lønnen, som ligger langt over niveauet for Borussia Mönchengladbach. Det er urealistisk, lyder det fra Hecking ifølge RP.

Foruden den ene Premier League-kamp har Andreas Christensen spillet seks kampe i Europa League og tre i Carabao Cup’en i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus