Hamalainen og Dresden fortsatte nedrykningsformen i Hannover

Dynamo Dredsen fortsætter kursen mod 3. Bundesligaen og tabte onsdag aften 3-0 til Hannover 96.

Simon Makienok var bænket, da Dynamo Dresden onsdag aften gæstede Hannover 96 i 2. Bundesligaen, men det var derimod med dansk islæt i form af Brian Hamalainen, og så var den tidligere Brøndby-spiller, Dominik Kaiser, med for hjemmeholdet.

Og det var Kaiser, der først kunne juble.

For i det tiende minut landede bolden for fødderne af Marvin Ducksch, og han hamrede på kassen. Skuddet sad ikke specielt yderligt, men Dresden-keeper Kevin Broll kunne ikke afværge.

Godt syv minutter senere blev det endnu værre for gæsterne. Dominik Kaiser sprang elegant over et indlæg fra højre, og så kunne en fuldkommen udækket John Guidetti fordoble føringen. 2-0 til Hannover.

Selvsamme Guidetti havde også et fornuftigt forsøg få minutter før pausefløjt, men bolden sneg sig lige akkurat forbi den ene oppasser.

Det blev dog alligevel 3-0, inden første halvleg var færdigspillet. Denne gang var det Edgar Prib, der stod fri i Dresden-feltet, og han fik med hovedet styret bolden over i det lange hjørne. Det lignede pludselig en ordentlig afklapsning af danskerklubben.

Fra anden halvlegs start blev det tydeligt, at Hannover ikke ville meget mere, mens Dynamo Dresden ikke kunne.

Det fik imidlertid ikke Dresden-træner Markus Kauczinski til at sende Simon Makienok på banen, og han kunne i stedet se holdkammeraten Alexander Jeremejeff misbruge en stor mulighed efter 78 minutter.

Samtidig kunne han se Hannover cruise sejren hjem, og Dynamo Dresden fortsætter dermed kursen mod 3. Bundesligaen. Klubben har otte point op til redning, men har til gengæld også to kampe på hånden.

Hannover 96 rykker op på en foreløbig sjetteplads.