• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Leverkusen vil ikke sælge profil nu eller til sommer

Foto: Getty Images

Sportsdirektøren i Leverkusen gør det klart, at Kai Havertz ikke forlader klubben i hverken dette eller næste transfervindue.

Af Morten Jørgensen

I en række sæsoner har Kai Havertz efterhånden været fast mand på midtbanen hos Leverkusen, og den 19-årige tysker har nu udviklet sig til at være omdrejningspunktet for Bundesliga-mandskabet.

Derfor er han helt naturligt også blevet sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, som har for vane at håndplukke de bedste unge, tyske spillere. I Leverkusen er der dog ingen plan om at skulle sælge Kai Havertz lige foreløbig, og teenageren har heller ikke lyst til at søge væk på nuværende tidspunkt.

- Det er normalt, at et århundredetalent vil have andre ambitioner på et tidspunkt. Så vil vi diskutere det, men det er ikke tid endnu. Han vil ikke skifte til sommer, siger Rudi Völler, der er sportsdirektør i Leverkusen, ifølge Sky Germany.

I denne sæson har den talentfulde tysker, der både gør sig på den centrale og offensive midtbane, spillet 25 kampe for Leverkusen, hvor han har brilleret med 10 mål seks assists, selvom klubben blot frister en tilværelse som nummer ni i ligatabellen.

Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.