2016-02-01 16:53
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Den danske midtbanespiller Niki Zimling er tæt på at skifte klub. Tipsbladet.dk kan afsløre, at danskeren er ganske tæt på et skifte.

Midtbanespiller Niki Zimling, 30 år, er tæt på at komme væk fra bænken i Mainz, hvor han ikke har spillet et eneste minut. I sidste sæson var han udlejet til Ajax fra Holland, og det skifte gav heller ikke den ønskede succes.

Men nu ser det endelig ud til, at Zimling er på vej væk fra Mainz i Tyskland.

Således kan tipsbladet.dk fortælle, at midtbanespilleren er ganske tæt på at forlade den tyske klub, der i går præsenterede den danske angriber Emil Berggreen.

Det tyske transfervindue lukker klokken 18.00 i Tyskland, så der bliver arbejdet intenst på at få Zimling, der tidligere har spillet for blandt andet Brøndby og Esbjerg, væk fra Mainz.

Og det ser ud til at lykkes, for Mainz er tæt på at lukke en lejeaftale med en 2. Bundesliga-klub, der således kommer til at få Niki Zimling i truppen det næste halve år.

- Det kan meget vel snart ske, at Niki Zimling skifter klub. Vi er netop nu i dialog om noget. Men vi har ikke så meget tid igen, så vi skal have det sidste på plads, inden vinduet lukker. Det er ikke 100 procent sikkert, men det ligner, at Zimling skifter klub, siger Chrstian Heidel til tipsbladet.dk.

Heidel er sportsdirektør i Mainz, og forholdt oplysningen, om der er tale om en anden tysk klub, fortæller Heidel:

Ja, det er korrekt. Og det er derfor, vi har travlt. Jeg kan godt bekræfte, at der er tale om en klub i 2. Bundesliga.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Jan Zimling, far og rådgiver for Niki Zimling. Det har dog ikke været muligt.

SENESTE NYT...
OP | NED