• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Officielt: Frankfurt lejer Rønnow-konkurrent i PSG

Officielt: Frankfurt lejer Rønnow-konkurrent i PSG
Foto: Getty Images

Kevin Trapp skal i den kommende sæson spille for Eintracht Frankfurt, der har lejet den tyske keeper i Paris Saint-Germain.

Af Victor Risager

Fredag formiddag kom Eintracht Frankfurt til at afsløre, at den tyske Paris Saint-Germain-keeper, Kevin Trapp, var på vej til den tyske klub, da de lagde en præsentationsvideo på YouTube.

Men nu er endelig blevet helt officiel.

Læs også: Skidt nyt for Rønnow: Tysk VM-målmand millimeter fra Frankfurt-skifte

Paris Saint-Germain bekræfter således på deres hjemmeside, at 28-årige Trapp spiller i Frankfurt på en lejeaftale i den kommende sæson.

Lejeaftalen indeholder ikke en købsoption. 

Trapp nåede 91 kampe for Paris Saint-Germain, der i 2015 købte ham fra netop Frankfurt. I sin første sæson hos de franske giganter var han førstekeeper, men i den forgangne sæson blev Alphonse Areola førstevalg i målet. Denne sommer har Paris Saint-Germain dog også hentet Gianluigi Buffon, og det gjorde tyskeren overflødig. 

I Frankfurt skal han konkurrere med den tidligere Brøndby IF-keeper, Frederik Rønnow, om spilletid. Rønnow har vogtet buret i de tre første kampe i sæsonen, hvor det blandt andet er blevet til et skuffende pokalexit og et 5-0-nederlag i Super Cup'en. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.