• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Skadet Yussuf Poulsen tvivlsom til danskerduel mod Delaney

RB Leipzig med møder i weekenden Werder Bremen med Thomas Delaney på holdet, men det bliver måske uden Yussuf Poulsen, der døjer med en skade.

Af Anders Dehn

Sidst Yussuf Poulsen og Thomas Delaney så hinanden, var de med til at kvalificere Danmark til VM, men det gensyn, de havde udsigt til i morgen, er kommet i fare. Årsagen er Poulsens skadesproblemer.

Den hurtige offensivspiller bøvler med anklen, og hans klub ved derfor endnu ikke, om han bliver klar til lørdagskampen. Det skriver RB Leipzig selv på Twitter, hvor det også fremgår, at holdkammeraterne Stefan Ilsanker, Kevin Kampl og Marcel Hasltenberg ligeledes er tvivlsomme.

Yussuf Poulsen sad på bænken i hele opgøret i sidste runde af Bundesligaen, da Leipzig spillede 2-2 mod Bayer Leverkusen, men har ellers været fast mand det meste af sæsonen for Tysklands nummer tre. Han fik også fuld spilletid i Champions League-kampen mod Monaco forleden.

Den 23-årige Leipzig-spiller blev skiftet ind i det første VM-playoffopgør mod Irland i Parken og fik 70 minutter i returkampen, da Danmark vandt 5-1 og altså sikrede en plads ved slutrunden.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus