VAR-kendelse aflyser sejr for Frederik Sørensen og Köln

Videodommeren sørgede for at dømme offside, da Köln egentlig havde fået sendt sejrsmålet ind mod Hannover.

FC Köln med den danske forsvarsspiller Frederik Sørensen i startopstillingen fik lørdag eftermiddag med 1-1 mod Hannover på hjemmebane, og de kan derfor tilføje ét nye point i holdets nedrykningskamp.

Dog havde Köln-spillerne armene i vejret i overtiden, da Pizarro havde haft bolden i nettet, men via videodommeren blev sejren og scoringen afblæst, da der blev dømt offside efterfølgende.

Forinden havde Osako bragt Köln foran i første halvleg, mens Fullkrug udlignede for Hannover senere i samme halvleg.

Det har længe set meget vanskeligt ud for Köln, men de er nu ved at have indhentet HSV på næstsidstepladsen. Der er nu kun tre point op til nordtyskerne, og så er der ni op til Emil Berggreens Mainz, som giver en playoff-kamp mod tredjepladsen fra den næstbedste tyske række.

I Bundesligaen var Thomas Delaney desuden med for Werder Bremen, der tabte 0-1 ude til Freiburg, mens Bayern hentede en sen sejr over Wolfsburg, hvor Lewandowski scorede på straffespark i overtiden.