Det var ikke lang tid, at Yussuf Poulsen skulle bruge på banen, inden han scorede for RB Leipzig og gjorde dem herbstmeister.

For første gang i klubbens historie kan RB Leipzig fejre, at de er herbstmeister i den tyske Bundesliga, da de midtvejs igennem turneringen er på førstepladsen.

Det kom på plads lørdag eftermiddag, da de slog Augsburg med 3-1, og her var det den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen, der endte med at få en stor rolle i sejren. I de sidste minutter af kampen kom han ind ved stillingen 2-1, og få minutter efter indskiftningen lukkede han kampen med målet til 3-1.

Her var det givetvis en af de lettere scoringer for danskeren, da Timo Werner førte bolden frem og serverede den på et sølvfad for Poulsen, som blot skulle sætte foden på bolden for at få scoret.

Det klarede han nemt, og fik scoret sit tredje mål i Bundesligaen i denne sæson.