• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Simon Møbjerg Sørensen

Dyr klausul kan koste Courtois CL-semifinale

Dyr klausul kan koste Courtois CL-semifinale
Illustration

Atletico Madrid skal betale tre millioner euro pr. kamp for at bruge Thibaut Courtois, hvis de trækker Chelsea i Champions League, og det vil de ikke.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Atletico Madrid sikrede sig i aftes adgang til Champions Leagues semifinaler, da de slog FC Barcelona ud, og når lodtrækningen løber af stablen på fredag, vil specielt én Atletico-spiller være ekstra vågen. Spanierne skal op imod Real Madrid, Bayern München eller Chelsea, og trækker de sidstnævnte, så kommer Thibaut Courtois ikke i kamp.

Målmanden er lejet ud fra Chelsea, der i aftalen med Atletico har en klausul, der, i følge AS, sikrer dem tre millioner euro (godt 22,5 millioner kroner) pr. kamp Courtois spiller i et indbyrdes opgør mellem de to hold. Skal han spille begge kampe, vil det altså koste dem cirka 45 millioner kroner at bruge Courtois.

- Hvis vi trækker Chelsea, spiller Courtois ikke. Det er et beløb, vi ikke kan betale, siger Atletico-præsident Enrique Cerezo til radiostationen Onda Cero.

Atletico Madrids reservemålmand er 34-årige Daniel Aranzubia, der Champions League-debuterede for Atletico i sjette puljekamp mod Porto, da spanierne var videre.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus