FCK møder walisere i Champions League-kvalifikationen

The New Saints fra Wales bliver FC Københavns første modstander i Champions League-kvalifikationen, efter holdet slog KF Feronikeli tirsdag aften.

Tirsdag aften blev FC Københavns modstander i Champions League-kvalifikationen fundet, da KF Feronikeli og The New Saints spillede returkamp i Kosovo.

Holdene gik ind til kampen med et 2-2 resultat fra det første opgør, og derfor var waliserne tvunget frem fra kampens start, da de, på grund af reglen om udebanemål, skulle score for at holde liv i håbet om videre deltagelse i kvalifikationen.

Det lykkedes dog ikke gæsterne at presse hjemmeholdet synderligt meget, og i første halvleg var det faktisk KF Feronikeli, der kom frem til de største chancer. Det forblev dog uden scoringer indtil pausefløjt.

I anden halvleg kom waliserne bedre med, og det lykkedes dem at skabe flere chancer. Men halvvejs i anden havleg havde de stadigvæk ikke fået hul på bylden, og derfor blev der satset. Angriberen, Dean Ebbe, blev skiftet ind til fordel for midtbanespilleren, Adrian Cieslewicz, og det viste sig ganske hurtigt at være en god ide.

Efter blot to minutter på banen steg angriberen nemlig til vejrs og pandede bolden i mål efter et flot indlæg af Simon Spender.

Så var rollerne pludselig byttet rundt, og nu var det hjemmeholdets tur til at jagte en scoring. Men selvom de også forsøgte at satse med flere udskiftninger, så lykkedes det aldrig KF Feronikeli aldrig score, og dermed vandt The New Saints kampen med 0-1.

Det betyder, at FC København nu har deres modstander på plads, når de, om en uge, tirsdag den 23. juli glider ind i Champions League-kvalifikationen.

Her venter altså The New Saints fra Wales, og FC København starter med at møde dem på udebane, hvorefter de spiller returkamp i Telia Parken den 31. juli.