Manchester United og Basel storsejrede i gruppe A

Ni mål scorede de to mandskaber, da de hver især udspillede deres modstandere.

CSKA Moskva lagde stadion til opgøret mod Manchester United, men det russiske mandskab kom ikke godt ud af det opgør.

Romelu Lukaku fortsatte sin scoringstime efter bare fire minutter, da han pandede et indlæg fra Anthony Martial ind til 1-0.

Efter en halv time havde Manchester United scoret yderligere to gange ved Martial på straffe og Lukaku endnu en gang.

Efter pausen lykkedes det også Mkhitaryan at komme på tavlen, da han scorede til 4-0. Det lykkedes Konstantin Kuchaev at reducerer til 1-4 for russerne i det 90. minut, men da var kampen længe afgjort.

I Schweiz bankede FC Basel Benfica med 5-0 og revancherede dermed deres 3-0 nederlag i det første opgør mod Manchester United.

Benfica indtager en suveræn sidsteplads og står noteret for en målscorer på 1-7 - omvendt indtager Manchester United førstepladsen med omvendt målscore.