Paris Saint-Germain storsejrer over Anderlecht
Dean Mouhtaropoulos / Staff

Paris Saint-Germain viste ingen nåde, og fulgte op på sidste rundes flotte sejr over Bayern München med endnu en storsejr

Paris Saint-Germain var her til aften på besøg hos belgiske Anderlecht. Her var pariserne tvunget til at vinde for at sikre det forspring til Bayern München, de grundlagde i sidste runde. Og Anderlecht fik da heller ikke et ben til jorden.

Først gjorde Kylian Mbappé sig til den mest scorende teenager i Champions League-historien, da han allerede efter 3 minutter scorede til 1-0 i det lille felt på oplæg af Marco Veratti. Det var den franske komets 8. mål ialt i turneringen.

Vi skulle hen til det sidste minut før pause for at finde det næste mål, da Edinson Cavani header bolden i mål til 2-0 på oplæg af Mbappé.

Efter pausen skulle superstjernen Neymar selvfølgelig også på tavlen, da han sparker et frispark gennem Anderlechts mur og i mål. Til slut lukkede og slukkede indskiftede Angel Di Maria fodboldfesten, da han løfter bolden over Anderlecht-keeper Mats Sels.

I gruppens anden kamp kom Bayern München tilbage på sporet med en sikker sejr på 3-0 hjemme over Celtic.

Med resultaterne fører Paris Saint-Germain med maksimumpoint stadig Gruppe B, tre point foran Bayern München. Celtic har 3 point på tredjepladsen, mens Anderlecht stadig ikke har fået point på kontoen.