PSG pillede pynten af Manchester United

Manchester United måtte se sig besejret af et velspillende PSG-mandskab, som kunne tage fra Old Trafford med en sejr på 0-2.

Ole Gunnar Solskjær gik ind til kampen mod Paris Saint-Germain med en status som ubesejret i spidsen for Manchester United, men det blev der lavet om på.

Fra kampens start forsøgte Manchester United at tage kontrollen over kampen, men Paris Saint-Germain åd sig hurtigt ind i opgøret, og Marco Verratti begyndte at styre spillet fra den centrale midtbane. De store chancer lod dog vente på sig.

Efter 28 minutters spil blev Kylian Mbappé imidlertid spillet i dybden, men den lynhurtige franskmand formåede ikke at sende afslutningen inden for målrammen. Angriberen var dog konstant kilde til uro i Manchester Uniteds forsvar, og kort efter fremtvang han et gult kort til Ashley Young – det fjerde gule kort efter en times spil allerede.

Kort efter var det Ashley Youngs tur til at fremprovokere et gult kort, da han prikkede bolden forbi Juan Bernat, som efterfølgende ikke kunne undgå at tackle Manchester Uniteds højre back, og så måtte kampens dommer stange et nyt gult kort op af lommen.

Fra andens halvlegs start fortsatte Paris Saint-Germain dominansen, og det bar hurtigt frugt. Et hovedstød fra Kylian Mbappé blev reddet til hjørnespark af David De Gea, og den efterfølgende situation medførte en scoring, idet Angel Di Marias hjørnespark endte for fødderne af Presnel Kimpembe, som fik netmaskerne til at blafre.

Få minutter senere var Paris Saint-Germain igen på spil efter et hjørnespark, men Dani Alves' forsøg strøg akkurat forbi den ene stolpe. Det franske storhold sad pludselig på det hele, og Manchester United kunne blot stå dybt og se til.

Da Manchester United lidt senere havde bevæget sig længere frem på banen slog Paris Saint-Germain kontra. Angel Di Maria blev sendt afsted på venstre kant, og argentinerens flade indlæg endte for fødderne af Kylian Mbappé, som nåede foran Victor Lindelöf og prikkede 0-2-scoringen ind bad David De Gea.

Manchester United lignede pludselig et hold, der havde kapituleret, og i løbet af de efterfølgende minutter testede både Kylian Mbappé og Juan Bernat, om David De Gea havde taget de rigtige handsker på. Heldigvis for den engelske storklub var spanieren dog endnu engang en solid redningsmand.

Som kampen nærmede sig sin slutning var det Manchester United, som forsøgte at presse lidt højere på banen, men Paris Saint-Germain stod imod, og i det sidste minut af den ordinære tid blev Paul Pogba sendt i bad efter sit andet gule kort.

Der er returkamp på Parc des Princes den 6. marts, hvor Paris Saint-Germain nu står med en klar fordel.