• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Toutouh: Der var en helt anden energi i dag

Toutouh: Der var en helt anden energi i dag
Foto: Getty Images

Youssef Toutouh var lige ved at koste FCK rigtig dyrt, men holdkammeraterne sørgede for en 4-1-sejr. For ham selv var det godt at se, hvordan holdet klarede skærene.

Af Oliver Okstrøm

Det var ikke Youssef Toutouhs dag i Parken i dag, og han "toppede" det med en fejl foran eget felt, hvor han forsøgte at drible to modstandere. I stedet vendte de spillet og scorede. Dog var FCK i målhumør og fik scoret fire selv - og er dermed videre til play off-runden i Champions League-kvalen.

Efter kampen var det en lettet Youssef Toutouh, der lavede et interview med TV3+.

- Vores målsætning var at score tre mål, og vi scorer fire. Jeg synes, der var en helt anden energi i dag. Vi lægger pres på dem og har fantastisk support. Det er svært at sætte ord på nu, fordi jeg laver en fejl, der koster et mål. Men vi er videre i europæisk, og det er stort, siger . 

FCK's Gregus så rødt ved stillingen 2-1, men herfra speedede holdet mere op og scorede yderligere to kasser. Her kunne Toutouh godt se, at det var som om, at holdet kæmpede mere.

- Vi har en tendens til det. Når vi spiller elleve mod otte i stedet for elleve mod elleve, så løber vi mere, for så ved vi, at vi skal løbe mere. Det vidste vi også i dag. Ti eller elleve? Det er lige før, vi skal spille med ti, tror jeg. 

I næste runde er FCK seedet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus