• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

VAR i fokus: Atlético Madrid var bare bedst

Foto: Getty Images

Videoteknologien var i fokus, da Atlético Madrid og Juventus spillede en hård 1/8-finale, som endte med en helt fortjent sejr til hjemmeholdet.

Af Morten Jørgensen

Rammerne for en forrygende Champions League-aften i Madrid var i den grad sat på Wanda Metropolitano, hvor de fremmødte tilskuere sørgede for en intens stemning, og de kunne også overvære en heftig start på opgøret.

Der blev gået til stålet, og temperamenterne på begge mandskaber var helt oppe i det røde felt tidligt. De store målchancer udeblev dog, og i første halvleg var det et knaldhårdt frispark fra Cristiano Ronaldo, som var tættest på at gå i mål.

Efter pausen blev det åbnet en smule mere op, og især Atlético Madrid fik to store muligheder fra starten af anden halvleg. Først var det Diego Costa, som skovlede en friløber langt forbi mål, og dernæst var det Antoine Griezmann, som ramte overliggeren med en afslutning, som Wojciech Szczesny akkurat fik fingerspidserne på.

Den polske målmand kunne dog ikke stille noget op, da indskiftede Àlvaro Morata steg til vejrs og headede et indlæg i mål. Situationen skulle dog kigges grundigt igennem, og i sidste endte det med, at dommerens fløjtede for et frispark til Juventus, idet Morata havde skubbet Giorgio Chiellini i sekvensen. 

Ikke længe efter var bolden igen havnet i netmaskerne bag Juventus-målmanden, og denne gang fik målet lov til at stå trods massive protester fra Juventus-spillerne. En løs bold efter et hjørnespark endte for fødderne af José Giménez, som sparkede bolden fladt i kassen.

Et stærkt spillende hjemmehold fortsatte med at lægge pres på, og efter en ny dødboldssituation med syv minutter tilbage af kampen fk Diego Godin sparket bolden i netmaskerne. 

Atlético Madrids stærke defensiv holdt stand, og Diego Simeones tropper virkede ganske godt tilfredse med 2-0-føringen, som holdt hele vejen til det sidste fløjt. 

Nu står den spanske storklub med rigtig gode kort på hånden inden returkampen i Torino. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.