• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Varane er klar til intensiv kamp mod PSG

Foto: Getty Images

Varane er uden Sergio Ramos ved siden side mod Paris Saint Germain, men han slår fast, at de vil forsøge at klare sig uden.

Af Oliver Okstrøm

Når Real Madrid går på banen mod Paris Saint Germain denne aften, så er det uden Sergio Ramos og Marcelo, som henholdsvis har karantæne og er skadet. Dog har de stadig et velkendt ansigt i form af Raphael Varane i midterforsvaret.

Han regner med, at de til trods for, at de to førnævnte spillere er fraværende, så vil holdet være i stand til at klare sig ud af det højintense pres, som PSG sandsynligvis kommer med. Det fortæller han i et interview med den spanske sportsavis AS.

- Erfaring er altid et plus, men det er ikke alt. Vi kender til sværhedsgraden, men vi er også klar over, hvordan vi skal gå ind til kampen, siger han og fortsætter:

- Vi vil forsøge at være så rolige som muligt, og give alt i det, som vi gør.Vi kommer med ambitionen om at vinde, lyder det fra Raphael Varane.

Derudover har han et klart billede af, hvordan holdet bedst muligt kommer fra kampen.

- Man er nødt til at være effektive, og slå kampen ihjel, når det er muligt. Det er en kamp, som bliver afgjort af de små detaljer på højeste niveau. Derfor er det afgørende, at man er koncentreret hele vejen igennem, forklarer franskmanden.

I forsvaret kommer Real Madrid til at stille op med Mendy, Militao og Carvajal foruden Varane til kampen, der begynder onsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på TV3+.

Superliga

Mere Superliga

Fokus