• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Vred Spurs-manager langer ud mod dumme rygter

Foto: Getty Images

Flere medier melder Mauricio Pochettino på vej ud af Tottenham, men det gider hovedpersonen selv ikke at høre snak om.

Af clbold.dk

Søndag venter et brag af en kamp i Premier League, når Arsenal tager imod Tottenham. Et stort London-derby, men det er ikke det alene, der tager fokus op til kampen.

Det er nemlig også Tottenham-manager Mauricio Pochettino, der af flere medier meldes på vej mod et exit efter weekendens kamp.

Oven i det har flere bookmakere stoppet for spil på Mauricio Pochettino som første Premier League-træner til at stoppe i denne sæson, men hvad siger hovedpersonen egentlig selv?

- Hvad kan jeg sige omkring dumme rygter. Efter fem år i klubben, er jeg nu i gang med min sjette sæson. I ved hvordan jeg har arbejdet hver eneste sommer på at skabe en endnu bedre version af holdet, og nu er vi på et helt andet level, siger Mauricio Pochettino og fortsætter:

- Det er kun de sociale medier, der kan skabe så dumme rygter. Jeg kommer ikke til at gå nogen steder efter weekendens kamp. Jeg er her mandag og tirsdag, og så er jeg væk et par dage, inden jeg skal se nogle landskampe, udtaler Spurs-manageren.

Mauricio Pochettino har opnået store resultater med Tottenham i toppen af Premier League, mens han sidste år førte Spurs til Champions League-finalen, hvor man tabte til Liverpool.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.