2016-03-25 22:10
Foto: Polfoto/Soeren Stache

Roy Hodgson vil drage store og vigtige konklusioner fra de kommende to venskabskampe.

England er i Berlin for at møde de tyske verdensmestre lørdag aften, før det hollandske landshold besøger Wembley tirsdag aften i påsketidens landskampspause. 

Hodgson insisterer på, at selvom de to kampe ikke er den afgørende chance for, at sine spillere kan imponere ham forud for sommerens turnering i Frankrig, så er landskampspausen en vigtig og afgørende mulighed for, at han sammen med sin stab kan kigge nærmer på spillerne. 

- Jeg tror, at dette tidspunkt for enhver landstræner er vigtigt. Specielt med niveauet blandt de modstandere, vi spiller imod, så jeg kan ikke afvise, at det bliver vigtige begivenheder, fortæller Hodgson. 

- Forhåbenligt også gode fodbold-begivenheder. Der er ingen tvivl om, at det jeg ser, hvad jeg har set, og hvad jeg vil se efter disse kampe får indflydelse - det skal det selvfølgelig. De er to yderligere kampe i vores forberedelse forud for EM i Frankrig. Vi har tre yderligere før den afgørende trup er udtaget, men vi tager disse kampe meget seriøst og selvfølgelig kommer jeg til at lære nogle meget vigtige lektioner, slutter han. 

De diverse landstrænere skal udtage deres trupper i begyndelsen af juni. 

SENESTE NYT...
OP | NED