• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Andreas Arp

Nadim: Vi havde for meget respekt

Nadim: Vi havde for meget respekt

Danmark tabte 1-0 til Holland torsdag aften i EM's gruppespil.

Af Andreas Arp

Efter 1-0 sejren over Belgien søndag ville Danmark stå med det ene ben i kvartfinalen med en sejr over Holland torsdag aften. Sådan skulle det dog ikke gå, og de hollandske værter, der da også på forhånd blev regnet som smalle favoritter, trak sig sejrrigt ud af gruppekampen efter en straffesparksscoring af Hollands Sherida Spitse.

Men spørger Danmarks angrebsstjerne Nadia Nadim, så var nederlaget i høj grad selvforskyldt:

- Vi kom ikke hårdt nok ind i duellerne. Vi har alt for meget respekt og lader dem styre spillet. Der er de for dygtige, fortalte Nadia Nadim kort efter kampen til DR Sporten.

Den danske angrebsstjerne påtalte også den manglende kynisme, som Danmark gennem opgøret var præget af. Især i anden halvleg havde de danske piger gode muligheder for at få en udligning, men der manglede præcision. Nadim selv havde en af kampens største muligheder, da hun ikke formåede at placere sit flotte hovedstød uden for målmandens rækkevidde sidst i kampen.

Danmark møder mandag Norge, der torsdag aften tabte 2-0 til Belgien. Såfremt Holland vinder deres kamp mod Belgien, vil Danmark kunne nøjes med uafgjort for at sikre sit videre avancement i turneringen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus