• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Aaron Ramsey vil vinde Europa League for Wenger

Aaron Ramsey håber, at Arsenal kan bruge Arsene Wengers forestående stop som motivation i Europa League og vinde turneringen for franskmanden.

Af Victor Risager

Arsene Wenger er i gang med sin sidste tid som Arsenal-træner, og efter 22 år i jobbet har han blandt andet vundet Premier League tre gange og FA Cup’en syv gange. Til gengæld har han ikke en europæisk triumf på cv’et, men det håber Arsenal at ænder på i år.

Aaron Ramsey håber i hvert fald, at de kan bruge Wengers forestående stop som motivation i Europa League. Det fortæller han, inden Arsenal i aften tager imod Atletico Madrid. 

- Det er en enorm motivation, men vi skal skubbe følelserne til side og bruge dem til at vinde det her trofæ for ham, fortæller Ramsey ifølge Sky Sports og tilføjer, at det bliver underligt, når han ikke er i Arsenal længere:

- Det bliver underligt næste sæson, når han ikke er her, men nu er han her, og vi skal slutte sæsonen så godt som muligt. Man så, hvor mange tilhængere, der dukkede op i søndags og støttede holdet, og forhåbentligt kan de give ham den afsked, han fortjener.

- Men vi skal skubbe de følelser bag os og bruge det som motivation til at slutte sæsonen stærkt af, og forhåbentlig kan vi løfte et trofæ for ham og lade de andre følelser komme, når sæsonen er slut.

Først skal Arsenal altså kæmpe sig forbi Atletico Madrid i semifinalen. Det første opgør sparkes i gang torsdag aften klokken 21.05. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus