• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Brian Laudrup: Der er enormt pres på Gerrard

Den tidligere Rangers-stjerne Brian Laudrup slår fast, at der hviler en del pres på skotternes manager Steven Gerrard.

Af Oliver Okstrøm

Når skotske Glasgow Rangers går på banen mod FC Midtjylland, så er der godt med pres på den tidligere Liverpool-anfører Steven Gerrard, som den skotske presse er begyndt at være efter. 

Det fortæller den tidligere Rangers-spiller Brian Laudrup i et interview med B.T., hvor han særligt udpeger, at der skal et mesterskab ind på kontoen for klubben i denne sæson.

- Det viser, at der er enormt pres på Gerrard. Men det skal ikke glemmes, at Rangers-supporterne giver ham positiv feedback, og at holdet spiller en gang seværdig fodbold, siger han og fortsætter:

- Værd at bemærke er endvidere, at hans forhold til Liverpool FC fortsat er så godt, at han har mulighed for at leje spillere fra sin tidligere klub, og at spillere, han ringer op angående kontrakttilbud, ranker ryggen en ekstra gang. Mange spillere betragter ham jo som et idol, lyder det fra Brian Laudrup.

I sidste sæson vandt Celtic det skotske mesterskab for ottende gang i træk, og denne gang var det med et forspring på ni point. 

Den danske landsholdslegende fortæller derudover, at han ser meget frem til kampen mellem de to hold, hvor Laudrup ser Rangers som en smal favorit til en samlet sejr, som udelukkende skyldes, at de har hjemmebanen i returkampen.

Brian Laudrup spillede for Rangers mellem 1994 og 1998, hvor han nåede at spille 116 kampe med 33 mål til følge og tre skotske mesterskaber.

Kampen mellem FC Midtjylland og Rangers spilles torsdag aften klokken 20, og den sendes direkte på 6'eren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.