• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Brøndby-træner før returkamp i EL: Vi skal ikke ændre tilgang

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF skal ikke ændre deres tilgang til opgøret mod FC Inter Turku, selvom de er foran 4-1, understreger cheftræneren.

Af Victor Risager

Brøndby IF skal torsdag gæste finske FC Inter Turku i returopgøret i kvalifikationen til Europa League, og her kommer det danske mandskab med et godt udgangspunkt, efter at de vandt 4-1 på hjemmebane.

Men selvom Brøndby har en føring på tre mål før returopgøret, vil de blå-gules cheftræner Niels Frederiksen ikke ændre tilgangen til opgøret. Brøndby skal stadig jagte et mål, fortæller han.

- Jeg tror, at Inter Turku vil gå ’all in’ i starten af kampen og prøve at se, om de kan få det her mål, som kan åbne op for tingene. Og der er det vores opgave at sørge for, at de ikke får målet, men også at slå igen og score oppe i modsatte ende. For så kommer vi til at punktere meget for dem.

- Men vi forventer et meget aggressivt udgangspunkt fra Inter Turku, og i princippet skal vi spille den kamp, som om den første kamp endte 0-0. Vi skal ikke ændre tilgangen til kampen, men samtidig er vi selvfølgelig også opmærksomme på, at vi skal tænke os om og ikke inkassere et dumt omstillingsmål, fordi vi kaster det hele frem, fortæller Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

Opgøret mellem FC Inter Turku og Brøndby IF sparkes i gang klokken 17.30 torsdag.

Formår Brøndby at sikre sig videre avancement skal de møde polske Lechia Gdansk, hvor det første opgør spilles i Polen 25. juli, mens returopgøret spilles 1. august.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus