• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC København er ude af Europa League, men der resterer alligevel en komplet ligegyldig kamp mod Standard Liege. En kamp som Johnny Thomsen for alt i verden håber, han og FCK kan vinde.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Torsdag slutter FC Københavns europæiske eventyr for i år. Belgiske Standard Liege kommer til Parken til en kamp, der for begge parter et rimelig ligegyldig.

Standard Liege har vundet gruppen, og FC København er ude af turneringen. Alligevel tager FCK opgaven seriøst, selv om Superligaen har ligget stille i over en uge.

- Vi føler, at vi har brug for at vaske det knap så gode europæiske eventyr væk. Vi vil vise, at vi godt kan være bedre, end det vi har vist indtil nu. Vi har stort fokus på kampen, og vi håber på en sejr, siger Johnny Thomsen til tipsbladet.dk.

Skal man tro højre back'en, bliver det ikke noget problem for holdet at sætte sig op til Standard Liege-kampen.

- Vi har en god, lang træningsuge op til den kamp, og vi forbereder os seriøst. Forhåbentlig kan vi slutte ordentligt af. Det tror jeg, vi allesammen vil. De europæiske kampe er noget anderledes. Det er sjove kampe at spille, og det bliver ikke noget problem for os at sætte os op til den kamp. Vi er professionelle, og vi har en stolthed, som vi gerne vil have rettet lidt op på, siger Thomsen.

FC København har fået fem point i de første fem kampe i Europa Leagues gruppespil. Senest spillede de 1-1 ude mod Vorskla Poltava, hvor de danske mestre virkede uinspirerede og uengagerede.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020