Karakterer: Stærke præstationer i FCK's Europa League-triumf

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i Europa League mellem Celtic og FC København.

FC København gik på fremragende vis videre i Europa League, da de slog Celtic med 3-1 efter en stor kamp.

Tipsbladet.dk zoomer her ind på FC København-spillernes præstationer:

Karl-Johan Johnsson – 4 bolde
Var langt hen ad vejen sikker i sine indgreb og havde en kæmpe redning i første halvleg. Så dog rigtig uheldig ud, da han kort før pausen på mærkværdig vis tabte en bold for fødderne af en Celtic-spiller, der var tæt på at score.
Et par fantomredninger i anden halvleg trak dog keeperen op igen.

Guillermo Varela – 3 bolde
Havde en krævende opgave på backen over for et tændt Celtic-angreb men gjorde det for det meste rigtig godt.

Ragnar Sigurdsson - 3 bolde
Islændingen knoklede også hårdt for at holde resultatet. Det var ikke lige kønt hele tiden, men det var heller ikke det væsentlige. Ville have fået fire bolde i denne bedømmelse, hvis ikke han havde begået et klodset straffespark, der var lige ved at koste et stort resultat.

Victor Nelsson – 5 bolde
Stor indsats af stopperen, der bremsede mange af værternes angreb og headede mange giftige indlæg væk. Kampens spiller i et stort opgør.

Pierre Bengtsson – 2 bolde
Var tæt på at koste et mål i kampens indledning, da en kikset clearing endte midt i feltet og spillede ikke sin bedste kamp i FCK-trøjen. Men var dog godt med offensivt i flere omgange.

Pep Biel - (ud 85’)  4 bolde
God kamp af Biel. Både offensivt og defensivt. Blev endnu bedre da han valgte at sætte et mål ind efter et fremragende løb med frem og en kold afslutning.

Jens Stage – 3 bolde
Aarhusianeren havde det til tider svært på midtbanen, hvor han i dele af kampen faldt lidt ud.

Rasmus Falk – 3 bold
Arbejdede hårdt på midtbanen. Ikke den store offensive åbenbaring i aften.

Zeca – 3 bolde
Gjorde sig ganske fint bemærket defensivt. Om det siger mest om F.C. Københavns indsats eller Celtics spil, er svært at sige.

Mikkel Kaufmann (ud 44’) – 4 bolde
Den unge nordjyde var med fra start i Glasgow og bidrog med masser af energi og fart i løbeduellerne. Måtte desværre udskiftes kort før pausen med en skade.

Dame N’Doye - 4 bolde
Den rutinerede angriber fungerede fint som spilstation og fyldte godt blandt skotternes forsvarspillere. Målscoreren fra det første opgør viste til sidst den samme skarphed som i torsdags, da han lukkede kampen med en scoring.