• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Neymar tvivlsom til Manchester United-brag

En fodskade kan ende med at holde Neymar ude af den første kamp mod Manchester United i Champions Leagues 1/8-finaler

Af clbold.dk

Neymar pådrog sig i onsdags en skade i Paris Saint-Germains pokalkamp mod Strasbourg, hvor superstjernen måtte forlade banen efter cirka en times spil. Det skete med store smerter i den højre fod, som nu er blevet undersøgt. Og det er ikke umiddelbart gode nyheder for Neymar Paris Saint-Germain - i hvert fald ikke på kort sigt.

Den franske TV-station Telefoot fortæller, at det på baggrund af undersøgelsen virker meget usandsynligt, at den brasilianske stjerne når at blive klar til Champions League-braget mod Manchester United. Det spilles om lidt over to uger, men det er altså næppe tid nok til, at han når at blive klar efter skaden.

Læs også: Neymar udskiftet med skade i PSG-sejr

Det faktum, at Neymars deltagelse ikke er fuldstændig udelukket, kan dog samtidig vise sig at være en ganske god nyhed for Paris Saint-Germain. Skaden er nemlig opstået i samme fod, som den kreative offensivspiller også pådrog sig en skade i sidste sæson. Men skadespausen ser denne gang ud til at blive kortere.

Derfor lader der til at være mulighed for, at Neymar når at blive skaden kvit inden returopgøret mod Manchester United. Første kamp spilles på Old Trafford den 12. februar, mens Paris Saint-Germain lægger græs til returopgøret den 6. marts.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.