Poulsen scorede forgæves mod Salzburg

Yussuf Poulsen var i målscorerens rolle, da RB Leipzig tabte 3-2 til RB Salzburg, efter de ellers havde leveret et comeback.

Det var et opgør mellem to Red Bull-klubber, da Leipzig og Salzburg tørnede sammen i første runde af Europa League-gruppespillet.

Ganske overraskende var det RB Salzburg, der kom bedst fra land. Efter 20 minutter var det Munas Dabbur, som sendte østrigerne i front med 1-0.

To minutter senere blev føringen fordoblet ved Amadou Haidaras mål til 2-0.

Efter pausen fik RB Leipzig dog reduceret, da Konras Laimer gjorde det til 2-1, og Yussuf Poulsen bragte tyskerne på omgangshøjde med otte minutter tilbage.

Dermed lignede det, at kampen kunne ende uafgjort, men med et minut tilbage dukkede Fredrik Gulbrandsen op og sikrede RB Salzburg en sejr på 3-2.

Første luxembourgske hold i Europa League
For første gang nogensinde var et hold fra Luxembourg med i Europa League, og Dudelange fik sin opgave for, da mægtige AC Milan kom på besøg.

Dudelange holdt AC Milan godt i skak rent resultatmæssigt, for det lykkedes ikke for italienerne at finde vej til netmaskerne i løbet af den første halvleg.

Efter en times spil gik den dog ikke længere for Dudelange. Her får Gonzalo Higuain nemlig på pletten og sendte AC Milan foran med 1-0, som blev kampens slutresultat.

Andetsteds besejrede Leverkusen Ludogorets med 3-2. Ludogorets kom foran efter otte minutter og øgede 20 minutter senere til 2-0, men inden pausen reducerede Kai Havertz til 2-1. I anden halvleg var seks gyldne minutter for Leverkusen afgørende, da Isaac Kiese Thelin og Kai Havertz scorede til 2-2 og 3-2.