Solbakken: Åbningsmål falder på uheldigt tidspunkt

Ståle Solbakken føler, at Ajax' 1-0-mål falder på et ærgerligt tidspunkt.

FC København startede torsdagens kamp mod Ajax på Amsterdam Arena på miserabel vis. Jores Okore lavede en kæmpe fejl efter blot et minuts spil - en fejl, der dog blev afværget til stor glæde for FCK-defensiven.

Efter den dårlige start kæmpede FCK sig en kende bedre ind i kampen og kom meget mere på bolden.

Dog var det Ajax, der kom første på måltavlen. Amin Younes trykkede på kassen fra kanten af feltet og Robin Olsen kunne blot parere bolden væk - lige ud til Ajax-spilleren Bertrand Traoré, der scorede til 1-0.

Tidspunktet 1-0-målet faldt på ærgrer Ståle Solbakken.

- Vi åbner godt, men de får et mål på et uheldigt tidspunkt, hvor vi ellers er i god kontrol. Derfra bliver kampen åben, og der er de meget bedre end os, fortæller han efter kampen til 6'eren.

Efterfølgende scorede Ajax i første halvlegs overtid på et straffespark af Kasper Dolberg. Et unødvendigt mål, mener Solbakken.

- Målet til 2-0 falder jo på et straffespark, som er helt unødvendigt at lave, det kan alle se, slutter han.

FCK skal næste gang i aktion i Superligaen, hvor Silkeborg søndag klokken 17.00 venter.