Storspillende Krohn-Dehli drev gæk med Daniel Høegh

Sevilla er videre i Europa League efter en 3-0-sejr over Daniel Høegh og Basel. Michael Krohn-Dehli var fremragende for hjemmeholdet.

Daniel Høgeh fik chancen fra start for FC Basel, da schweizerne torsdag aften gæstede Sevilla i Europa League, men det blev et minde til glemmebogen for den tidligere OB-spiller, der havde en ganske forfærdelig aften på Estadio Sanchez Pizjuan.

Det skyldtes ikke mindst Michael Krohn-Dehli. Sevilla-spilleren kørte rundt med sin landsmand og spillede en fremragende kamp for hjemmeholdet, der vandt 3-0 og dermed er sikkert videre efter 0-0 i det første opgør.

Adil Rami gjorde det til 1-0 efter 35 minutter, og herefter overtog Michael Krohn-Dehli scenen. Efter 44 minutter lagde danskeren en fantastisk aflevering over en halv bane til Jose Antonio Reyes, der tog bolden med sig og spillede Kevin Gameiro fri til scoring. Minuttet senere drev Krohn-Dehli fuldstændig gæk med Daniel Høegh, inden han fandt Kevin Gameiro, der i to omgange fik skrabet bolden i mål til 3-0.

Dette blev også kampens slutresultat, og Michael Krohn-Dehli blev udskiftet til store klapsalver efter 52 minutter.

Knap så god en aften havde Simon Kjær og Fenerbahce. Danskeren blev regulært ydmyget med sin tyrkiske klub, der tabte hele 1-4 på udebane til Braga. Dermed var 1-0-sejren fra det første opgør ganske uden betydning. Fenerbahce fik to mand vist ud i anden halvleg, men Simon Kjær blev på banen.

Også Shakhtar Donetsk er klar til kvartfinalen i Europa League efter samlet 4-1-sejr over Anderlecht. Torsdag aften vandt ukrainerne 1-0 i Belgien efter en sen scoring af Eduardo.