Begge Manchester-klubber videre i Carabao Cup

De røde fra United suveræne hjemme, mens de lysblå måtte slås lidt mere ude.

De to Manchester-klubber United og City er store favoritter til at snuppe det engelske mesterskab og ligger lige nu side om side i toppen af tabellen.

Nu kan de så tage hinanden i hånden og følges en runde videre i Carabao Cup´en, som den lille engelske pokalturnering hedder nu.

United havde hjemme på Old Trafford besøg af Burton, som blev slået hele 4-1. Kampen var afgjort efter første halvleg, hvor The Red Devils førte 3-0 på to mål af Marcus Rashford og et af Jesse Lingard.

I anden omgang nettede Anthony Martial, inden Lloyd Dyer fik lov til at pynte en smule.

City var ude mod West Bromwich og tog føringen ved Leroy Sané, men blev presset af Claudio Yacobs udligning efter 71 minutter. Blot seks minutter senere var Sané dog på pletten igen og sikrede en 2-1 sejr.