• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Dårligt nyt for Eriksen: Zidane siger nej tak til danskeren

Foto: Getty Images

Real Madrids ledelse er meget opsatte på at hente Christian Eriksen, men cheftræner Zinedine Zidane har fået stor indflydelse i klubben. Og franskmanden er kun interesseret i at hente Paul Pogba.

Af clbold.dk

Christian Eriksen udtalte for nyligt, at han gerne vil prøve noget nyt i næste sæson, og den danske stjerne erkendte, at Real Madrid er en af de få klubber, der kan beskrives som et skridt op, i forhold til Tottenham.

Men ifølge den spanske avis Marca skal danskeren ikke sætte næsen op efter et skifte til Bernabéu til sommer. 

Zidane vil kun have Pogba
Avisen skriver således, at cheftræner Zinedine Zidane kun er interesseret i at hente Paul Pogba til sommer. Zidane har således ingen interesse i at hente Eriksen.

Real Madrid skal nu arbejde på at overtale Pogba til at komme til La Liga. Madrilenerne er angiveligt klar til at lokke Pogba med en seks-årig kontrakt. 

Zidane mener, at Pogba vil bidrage med kvalitet, lederskab og en god stemning i truppen. Pogba taler i forvejen perfekt spansk, da hans kone er bolivianer. 

Christian Eriksen var en høj prioritet for ledelsen i Real Madrid, men danskeren må tilsyneladende vinke farvel til sit skiftet, idet Zidane kun er interesseret i Pogba.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.