• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Emmanuel Adebayor klar for sin tiende klub

Foto: Getty Images

Den tidligere Premier League-angriber Emmanuel Adebayor er klar for ny klub.

Af Victor Risager

Emmanuel Adebayor har været vidt omkring, og nu skal han tørne ud for en ny klub.

Siden starten af december har Emmanuel Adebayor stået uden klub, men nu er fremtiden kommet på plads. Fremover skal den 35-årige angriber nemlig tørne ud for Club Olimpia i Paraguay. Det bekræfter klubben på sin Twitter-konto.

Forleden forsøgte klubpræsidenten i Club Olimpia, Marco Trovato, at lokke nye medlemmer til klubben, da han forklarede, at Emmanuel Adebayor ville komme til klubben, hvis de nå 20.000 medlemmer. På daværende tidspunkt havde klubben 13.875 medlemmer, og selvom de har præsenteret Adebayor, har de ikke nået målet. De oplyser på Twitter, at de har 14.922 medlemmer.

Club Olimpia bliver Emmanuel Adebayors tiende klub i karrieren. Den 35-årige angriber startede karrieren i fransk FC Metz og har siden været forbi Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham, Crystal Palace, Basaksehir og senest Kayserispor. Især i Premier League har togoleseren haft succes med 97 mål.

I Club Olimpia skal Adebayor desuden spille sammen med Roque Santa Cruz, som han kender fra deres fælles tid i Manchester City. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.